- nyilatkozta Dr. Papp Lajos szívsebész. TANULSÁG: az egészségedért hozz áldozatot, ne a betegségből akarj kigyógyulni.

Szánj egy bő negyedórát a videó megnézésére! A mai magyar lakosság fejenként átlag 4,5 kg gyógyszert fogyaszt. Tényleg erre van szükségünk?!

Dr. Papp Lajos professzor sok érdekes dologról beszél. Egy rövid idézet: 'Az az aljasság, amit ma elkövetünk mi orvosok a betegek ellen, az kibírhatatlan számomra!'  'Az egyik dolog ma, ami a fehér embert pusztítja a koleszterin csökkentő gyógyszerek! Azért találták ki őket, hogy az emberi szervezetben a koleszterint csökkentve az érelmeszesedést meggátolják... Nem arról van szó, hogy mellékhatása van a gyógyszernek, mert minden gyógyszernek van mellékhatása - hanem a fő hatása ellentétes azzal, amiért adjuk. A koleszterin dogma megdőlt: nemhogy segít, hanem ront a betegek állapotán.”

A műsorvezető felteszi a kérdést: Akkor ez már nem csak óriási üzlet, hanem tulajdonképpen népirtás. Azok, akik csak a gyógyszerekben bíznak, lényegében a saját halálos ítéletüket írják alá.

A professzor válasza. 'Nemcsakhogy aláírják, hanem még pénzt is adnak azért, hogy betegebbek legyenek és meghaljanak! De a bűnösök mi vagyunk, orvosok.'

Megtudhatod azt is, hogy az egészséges emberekre hogy beszélik rá a koleszterin csökkentő gyógyszerek szedését!

'Csoda sem az orvosban sem a gyógyszerben nincs, hanem az emberben van. Ez a csoda a Teremtőtől kapott öngyógyító képesség, de ezt nem lehet megvenni a patikában, nem lehet megvenni a boltban, ezért meg kell dolgozni, ezért áldozatot kell hozni.'

A védőoltásokkal kapcsolatban a professzor kiáll a gyermekeknek adandó kötelező védőoltások mellett, ugyanakkor elmondja, hogy pl. az influenza elleni védőoltásnál más a hatóanyaga annak, amit pénzért lehet venni, és más az ingyenesé. A 'szegényeknek' beadott az higanyt tartalmazott, a másik nem.

Elgondolkodtató beszélgetés, amit mindenkinek ajánlunk:

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!