A jól megválasztott ruha remekül tükrözi viselőjének egyéniségét, és sokszor többet árul el rólunk, mint amennyit szeretnénk a külvilág tudomására hozni. Ahhoz, hogy megtudd mennyire igaz ez az esetedben, válassz egy olyan alkalmi ruhát, amiben szívesen elmennél életed legfontosabb eseményére, majd olvasd el a jellemzést.

 

1. ruha

Ha ez tetszik a legjobban, akkor igazán pozitív ember vagy. Sokan szeretnek, és sok ember számára van hely a szívedben, akikért bármit megtennél. Az élet minden területén megtalálod azt, mi örömet okoz. Nyitott és barátságos vagy, és amilyen könnyen megharagszol, olyan hamar bocsátsz meg.

 

2. ruha

Ha ezt a ruhát választottad, akkor Te egy határozott és céltudatos ember vagy, aki mindig tudja, mit akar és mi a helyes. Gyakran kerülsz konfliktusba azokkal, akik a szemedben tétovák és döntésképtelenek. Nem érted miért pazarolják el az életüket hezitálással, amikor minden nap igazi kincs.

 

3. ruha

Ha ez a Te ruhád, akkor csendes, megfontolt ember vagy. Két lábbal állsz a földön, és szereted a dolgokat a háttérből, biztos kézzel irányítani. Nem bocsátkozol kétes üzletekbe és igyekszel mindig biztonságba tudni magadat és szeretteidet. Nem szereted a hangos társaságot, a túl harsány embereket.

 

4. ruha

Ha ez a ruha illik hozzád legjobban, akkor nagyon gyakorlatias vagy. Reális célokat űzöl ki magad elé, és véghezviszed azt, amit elkezdtél. Segítőkész, barátságos ember vagy, de a valódi érzelmeidet gyakran eltitkolod, és magadba zárod, nehezen nyílsz meg mások előtt, főleg a saját hibáid, tévedéseid dühítenek.

 

5. ruha

Ha ez a ruha a kedvenced, akkor hatalmas lelked van. Imádod az embereket, állatokat, és úgy ahogy van az egész életet. Nem szégyelled a könnyeidet, és tiszta szívből tudsz nevetni (még saját magadon is néha). Rengeteg barátod van, akik bármikor számíthatnak rád, és akik Téged sem hagynának el a bajban.

 

6. ruha

Ha ezen a ruhán akadt meg a szemed, akkor romantikus, de nem naiv ember vagy. Hiszel abban, hogy mindenkiben van valami jó, ezért nem ítélsz elsőre. Néha túl hamar megbocsátasz, mert amennyire lehet, kerülöd a konfliktust. Ha csalódás ér, hamar talpra állsz és tanulsz a dologból. Kétszer nem követed el ugyanazt a hibát.

 

7. ruha

Ha ezt ruhát viselnéd szívesen, akkor egy csupa tűz, temperamentumos teremtés vagy, aki mindig a sarkára áll, ha sérelem éri, vagy igazságtalanságot tapasztal. Téged nem lehet egy legyintéssel elintézni, félrelökni. Mindig ott vagy a dolgok sűrűjében és igyekszel mindenből kihozni a maximumot.

 

8. ruha

Ha ez a ruha a Neked való, akkor egy vidám és kalandvágyó ember vagy, akit nem lehet beskatulyázni. Bámulatos egyéniséged van, gyűlölöd monotonitást, a mindennapok egyhangúsága elkeserít. Szeretsz szórakozni, társaságba járni, nagyokat nevetni, és legszívesebben a világ minden táját bejárnád.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!