Pénzért minden megoldható ebben az országban?

Milliókat helyeztek letétbe a 17 éves gyilkos szülei, hogy házi őrizetbe kerülhesse W. Dávid! A fiú többször is megszúrta egykori barátnőjét, a 19 éves Fannit, úgy végzett vele.
A lányt a sötétben meglapulva, a lépcsőházban megbújva ölte meg a hatodik és a hetedik emelet közötti fordulóban, ahol azt várta, hogy hazaérjen a hetedik emeleti lakásukhoz, ahol az édesanyjával és a nevelőapjával élt együtt.

A bíróság ezek után szabadlábra helyezte és a házi őrizet elrendelését indítványozta. A fiú szülei több millió forintot különítettek el erre a célra, hiszen a bírói gyakorlatban a legsú­lyosabb bűncselekmények esetén csak milliós összeg feletti óvadék jöhet szóba.

Mint ismert, Rákoskeresztúron, az Újlak utcában az elmúlt időszakban két gyilkosság is történt. Első alkalommal egy féltékeny férfi lőfegyverrel rendezett mészárlást, néhány napra rá pedig a 17 éves W. Dávid késsel ölte meg volt szerelmét, aki szakított vele előzőleg.

A fiút most bilincsben vitték a bíróságra, ahol döntöttek előzetes letartóztatásának ügyéről. Gyilkossági ügyben rendkívül ritka döntés született: nem helyezték előzetes letartóztatásba, hanem csak a házi őrizetét rendelték el, azaz otthon kell maradnia, amíg a bíróság másképp nem dönt az ügyében az eljárás ideje alatt!

W. Dávid hónapokig azzal fenyegette S. Fannyt, hogy öngyilkos lesz, ha nem békülnek ki és kezdik újra a kapcsolatukat. A fiatal lány ennek ellenére kitartott a döntése mellett, és szakított a fiúval, aki ezt nem tudta elviselni, és brutális kegyetlenséggel megölte Fannyt, akit a világon a legjobban szeretett.
SZERINTED MIT ÉRDEMELNE HÁZI ŐRIZET HELYETT?

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!