Borotválás, töredezett hajvég, lakkozás, kontykészítés. Érdemes megjegyezni!

Amikor a lábunkat borotváljuk borotvahab helyett használjunk hajbalzsamot

Ennek a tanácsnak az érzékeny bőrű hölgyek fognak a legjobban örülni. A borotvahab helyett kenjük fel a hajbalzsamot vagy a tusfürdőt a borotválandó testrészre. A balzsam megpuhítja a bőrt és a szőrszálakat, így elkerülhetjük a bőrirritációt.

A töredezett hajszálak levágása

Tudjuk jól, ha megkérjük a fodrászunkat arra, hogy vágjon le 1 centimétert a hajunkból, akkor biztosan 3-4 centiméterrel rövidebb lesz a hajunk. Ha szeretnénk megtartani a hajunk hosszúságát, de el akarjuk távolítani a töredezett hajvégeket, akkor szükségünk lesz egy professzionális, éles ollóra. Fésüljük meg a hajunkat, majd egy egy tincset tekerjünk az ujjunkra és vágjuk le azokat a szálakat amelyek elkülönültek az ujjunktól.

A fogkefe és a hajlakk

Ahhoz, hogy a hajunknak ideális formát adjunk szükségünk van hajlakkra és egy fogkefére. A fogkefére permetezzünk hajlakkot, majd fésüljük át a hajunkat vele.

Így lesz tartósabb a parfüm illata

Tudjuk jól, hogy a parfümöt a csuklónkra vagy a fülünk hátához kell permetezni, ahhoz, hogy hosszú ideig érződjön az illat. Egy egyszerű trükkel még tovább érezhető majd a parfüm illata. Kenjük be a bőrfelületet vazelinnel és csak utána használjuk a parfümöt.

Konty készítése egy zokni segítségével

A legelterjedtebb és legismertebb módszer egy csinos konty elkészítéséhez, amihez csak egy zoknira lesz szükség. Vágjuk le a zokni végét, majd tekerjük meg a zokni egész hosszát egy fánk formába. Az így kapott fánk formát használhatjuk ahányszor csak kontyot akarunk készíteni.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!