A tested többet elárulhat rólad, mint gondolnád.

A testünk egy sor jellegzetességgel mutatja meg a személyiségünket. Csak meg kell tanulni értelmezni ezeket.

A szemünk, az ujjaink és az orrunk formája is sokat elárulhat belső tulajdonságainkról. A hüvelykujjunk is pontosan ilyen testrészünk. Ha megfigyeled, a hüvelykujj alakja még a családtagoknál is nagyon eltérő lehet. Lássuk, mit árul el rólad a hüvelykujjad formája.

1. Ha a hüvelykujj alsó fele hosszabb, mint a felső

Ha a hüvelykujjad alsó ujjperce hosszabb, mint a felső, az azt jelzi, hogy magabiztos, okos és kreatív vagy, ha egy probléma megoldásáról van szó. Kevesebbet beszélsz, de többet cselekszel. Pontosan tudod, mit akarsz, és nincs szükséged mások segítségére ahhoz, hogy ezt elérd.

Bár az emberek általában keménynek tartanak, valójában érzékeny vagy, és rendkívül erősek az érzéseid. Csak néhány kiválasztott személlyel osztod meg a gondolataidat. Egy párkapcsolatban teljes egyenlőségre vágysz, és nem sokra becsülöd azokat az embereket, akik nem tartják be az ígéreteiket, és gyakran változtatják a véleményüket. 100%-ban a kapcsolatnak szenteled magadat, és a párodtól is ugyanezt várod.

2. Ha a felső ujjperced hosszabb, mint az alsó

Ha a hüvelykujjad felső része hosszabb, mint az alsó, akkor intuitív és érzelmes alkat vagy. Hagyod, hogy a szíved irányítson, és könnyen átlátsz a hazugságokon, megtévesztéseken. Számodra mindig az emberek az elsők, és hiszel az emberi lélek jóságában. Bár elég keményfejű és fókuszált vagy, néha túl könnyen megbízol az emberekben, és hagyod, hogy megbántsanak, vagy kihasználjanak.

A hűséget mindennél többre értékeled. Egy párkapcsolatban leginkább érzelmi intimitásra vágysz. Inkább vársz a megfelelő partnerre, minthogy megpróbálnál elfogadni egy középszerű kapcsolatot. Az őszinte gesztusok és a jelentőségteljes szavak többet jelentenek a számodra, mint a drága ajándékok és a nagy, romantikus gesztusok.

3. Ha az alsó és a felső ujjperced egyforma hosszú
Ha a hüvelykujjad alsó és felső része egyenlő hosszúságú, akkor egyenlő arányban vagy érzelmes és gyakorlatias ember. Nagyszerűen fókuszálsz, pontosan tudod, mit akarsz, és nem is félsz megszerezni azt. Ugyanakkor nagyra értékeled az őszinteséget és a kölcsönös tiszteletet. Számodra fontos, hogy a körülötted lévő emberek nyitottak és őszinték legyenek, mert nem kedveled a trükköket és a játékokat. Rugalmas és nyitott vagy az új dolgok kipróbálására, de soha nem adod fel az elveidet.

Egy párkapcsolatban az érettséget és az egyensúlyt keresed. A partnered hangulatingadozásai könnyen hatással lehetnek rád, ezért alaposan leteszteled a körülményeket, mielőtt elköteleznéd magadat. De ha egyszer elkötelezted magadat valaki mellett, mindent beleadsz a kapcsolatba. Nem mindenki képes értékelni ezt a szintű elkötelezettséget és szeretetet, ezért vigyázz, kit választasz.

4. Domború ív

Ha a hüvelykujjad nagyjából egyenes, és kifelé domborul, amikor felfelé tartod, erős akaratú ember vagy, aki bármire képes, hogy elérje az álmait. Azok, akik nem ismernek eléggé, makacsnak tarthatnak, de csak te tudod pontosan, min mentél keresztül az életben.

Nagyon óvatos vagy azzal kapcsolatban, kit engedsz közel magadhoz, és élvezed az egyedül töltött időt. Semmi sem bosszant jobban, mint a képmutató és hamis emberek. Egy kapcsolatban fontos számodra az őszinteség és a bizalom. Nem vagy hajlandó olyan emberrel együtt lenni, aki magától értetődőnek, természetesnek veszi a jelenéletedet.

5. Homorú ív

Ha a hüvelykujjad felső része befelé ível, művészi, független és akaratos típus vagy. Szereted a természetet, és semmi sem izgat jobban, mint a felfedezetlen utak. Nem ismersz félelmet, és képes vagy kreatívan kifejezni a gondolataidat. Azonban nem sokan értik meg a lelked mélységeit, mert nem sokan élték át azt, amit te. Hihetetlenül nehéz időket éltél túl úgy, hogy csak önmagadra támaszkodhattál, és ez ad neked erőt.

Szívesen nyújtasz segítséget másoknak, de nagyon nehezedre esik elfogadni a segítséget. Többre értékeled a jó szívet és az együttérzést egy partnerben, mint a nagy, romantikus gesztusokat. Úgy gondolod, hogy nincs szeretet tisztelet nélkül, és nem vagy hajlandó tolerálni azokat az embereket, akik hajlamosak egyszerűen természetesnek venni másokat az életükben.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!