Elég csak rápillantani a kezeidre és anélkül, hogy egy szót is kiejtenél, már nagyjából meg lehet tippelni az, hogy milyen személyiség lehetsz.

Elég csak rápillantani a kezeidre és anélkül, hogy egy szót is kiejtenél, már nagyjából meg lehet tippelni az, hogy milyen személyiség lehetsz, csupán tudni kell, hogy milyen típusú kéz, milyen tulajdonságokat takar.

 

Föld típusú kéz

Ezen a kézen az ujjak vastagok és a tenyér széles. Az ujjak formája azt jelenti, hogy rendkívül nyitott vagy, őszinte és alázatos. Ezen három fő tulajdonságod alapján éled az életedet, ami az emberek iránti nagyfokú türelmedben is megmutatkozik. Ha nehézségekkel kerülsz szembe mindig optimistán állsz a feladatokhoz, és nem félsz akár segítséget is kérni másoktól.

Akárcsak az ujjaid, te is egy erős egyéniség vagy, sosem hozol elfuserált döntéseket, mindig végigpörgeted fejben a lehetséges megoldásokat, más szóval nem igazán vagy egy „Hűbelebalázs” típusú ember. A nagy egyensúly megtartás közepette azért néha vehetnéd lazábban is a dolgokat, ne riadj meg a spontaneitástól sem. Próbálj ki új és izgalmas dolgokat, anélkül, hogy túlgondolnád azokat és meghátrálnál tőlük.

Tűz típusú kéz

Ez a fajta kéztípus azt üzeni, hogy egy igazi közösségi emberrel van dolgunk. Folyton nyüzsgésben élsz, élvezed mások társaságát, nem riadsz vissza a furcsa és kellemetlen szituációktól sem. Az emberek valahogy mindig felvidulnak, ha veled elegyednek beszédbe.

Az ujjaid szerint életed minden percét kihasználod, nem lesz egyszerű az életed, de mindenképpen számíthatsz maradandó pillanatokra. Lesznek olyan időszakok, amikor döcögni fogsz, de a karmád majd mindenért kárpótol, és amikor ez majd megtörténik, törekedj arra, hogy mások életét is megkönnyítsd.

Víz típusú kéz

Széles tenyér és szerteágazó ujjak: azt sugallják, hogy bátor, kíváncsi és egy igazi kalandor vagy. Ha egyszer valamit elhatározol, azért tűzön-vízen át kitartasz. Barátaid és családtagjaid mindig számíthatnak rád, mindig úgy alakítod a programjaidat, hogy a másoknak fontos események részese és részvevője lehess. Ezen tulajdonságok mellett még azt is fontos kiemelnünk, hogy óriási törődés van benned, főleg azok irányába, akiket szeretsz. Ezeket a vonásokat kihasználva gyakran motiválsz, vagy vidítasz fel másokat is.

Erdő típusú kéz

Egy igazán dolgos és szorgalmas ember vagy, és ezt a tulajdonságodat az élet minden területén képes vagy kamatoztatni. Még a legapróbb teendőket is nagy gonddal és odafigyeléssel kezeled, és arra törekedsz, hogy a lehető legjobb eredmény születhessen. Szereted, ha kihívásokkal teli feladatokat kapsz, mert ezáltal érzed, hogy végre az agyad dolgozik. Hobbid az utazás szeretete, magával ragad az idegen országok és kultúrák forgataga. Veled utazni mások számára is öröm, hiszen kiváló szervező és tervezőképességed van, ezért mindig garantált, hogy fergeteges kalandokban lesz részed.

Fém típusú kéz

Az ilyen kéztípussal rendelkezők rendkívül erősek és tehetségesek. Sokszor mondják, hogy akármihez fog, azt tökéletesen csinálja, na ilyen ember vagy te is. Képes vagy mindent megjavítani, a sportokban is ügyesen teljesítesz és még számtalan kiváló képességed van, amivel olyat tudsz véghez vinni, amiket mások nem. Másik fontos vonásod, hogy alkalmazkodó képes vagy, bármilyen szituációba is keveredj, képes vagy kezelni azt. Ezt a képességedet pedig a karriered és a családi életed terén is megcsillogtatod. Forrás

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!