ERRE NEM GONDOLTAK AZ ORSZÁGOT ALIG ISMERŐ POLITIKUSOK…

Az átgondolatlan Erzsébet utalványos propagandaintézkedés egyre több problémát vet fel!
Ugyanis arra nem gondoltak a csak iránytani tudó, de az országot nem ismerő politikusok, hogy a kistelepülések zömében az Erzsébet-utalványt nem lehet beváltani. Nem beszélve az elszegényedett emberekről, akiken nem az utalvány, hanem az annak megfelelő értékű pénz tud jobban segíteni!

A biznisz ezért máris beindult, és az erre szakosodott, főleg bűnözői és uzsorás körök legfeljebb 5 ezer forintot adnak a 10 ezret érő utalványokért. Ennek ellenére a rászorulók örömmel adnak túl rajta, hiszen beváltani egyébként sem tudnák helyben. De ha be is tudnák, inkább még ilyen nyomott áron is pénzre váltják, hogy ki tudják fizetni a rezsi számlákat, vagy tüzelőt vegyenek…

Sajnos a politikusok ritkán mennek az emberek közé, főleg vidéken, hogy szembesülnének az ilyen problémákkal, mielőtt meghoznának egyébként jónak tűnő döntéseket.
Teljesen érthetetlen, de sajnos sejthető, hogy az egyszerűbb pénzutalás helyett miért ezt a bonyolult megoldást választották? Pedig az emberek sokkal jobban örülnének annak, ha inkább a nyugdíjhoz rakva kapják meg a karácsonyi ajándékot pénzben, ami most 10 helyett több mint 15 ezer forintba kerül ezzel a nyakatekert megoldással!!!

Inkább ők kapták volna meg teljes egészében ezt a 15 ezer forintot a nyugdíjhoz hozzácsapva, ami gyorsabb, egyszerűbb és persze még így is sokkal olcsóbb megoldás lett volna, ráadásul akkor még az uzsorások se tudnának a kormány esztelen intézkedéséből meggazdagodni…

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!