Bíróság elé állítják a színészt kezelő álrákkutatót!

Bíróság elé állítják a Bajor Imrét is kezelő álrákkutatót! A professzor rengeteg embert csapott be, pedig csak állatorvos végzettsége van.

Dr. Dávid Tamás elismert rákkutatóként és professzorként hirdeti magát, és van egy televízió csatorna, amelyik még a mai napig is leadja a műsorát, pedig csak egy állatorvos! A halálos betegséggel küzdő embereket próbálja meggyógyítani, ezért állítják most bíróság elé.
A páciensek között ott volt Bajor Imre is.

Dr. Dávid Tamás már sok év óta a rák alternatív gyógyítójának nevezi magát, és különleges csodaszerét, egy úgynevezett csodateát árult aminek, aminek a receptje természetesen titkos...
Pedig a doktor csak állatorvosi diplomával rendelkezik, és ezt is még 1964-ben sikerült megszereznie, aminek ellenére saját rendelőt tartott fenn, ahol a rákos betegeknek ígért gyógyulást!

Egy rákos beteg páciense elmondta. hogy egy év alatt mentek tönkre anyagilag és idegileg is, miközben csak a táplálékkiegészítőkre 4 millió forintot kellett elkölteniük!
Dávid Tamás karrierjét viszont nem törték derékba a tragédiák, hiszen most is heti műsora van egy kis kábeltelevízióban.

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!