Súlyos konfliktus volt kettejük között!

Koós János korábban nemcsak a 2014-ben elhunyt Bajor Imrével, de a Kicsihuszár feleségével, Ildikóval is rendkívül jó viszonyban volt, sokszor még nyaralni is együtt járt a két család.

A nagy nevettető temetése óta viszont nem beszélt Bajor özvegyével, és állítólag azért, mert valami súlyos konfliktus volt kettejük között. Azt egyikük se árulta el, hogy min vesztek össze, de Koós azt mondta, hogy már nincsenek haragban.

„Korábban valóban sokat találkoztunk, amikor azonban Imre kezdett egyre rosszabbul lenni, voltak nézeteltéréseink. Ezt nem tagadom. Az túlzás, hogy nem adtak a véleményemre, de eltávolodtunk egymástól, a temetés óta pedig egyszer sem beszéltünk. A haragom azonban mára elmúlt, egyáltalán nem vagyunk rosszban Ildikóval, de még most sem tartom vele a kapcsolatot” - mondta az idén 80 éves táncdalénekes.

Bár a remek formában lévő művész örökre a szívében őrzi Bajor Imrét, a Farkasréti temetőben található sírhoz továbbra sem hajlandó elmenni.
„Egyáltalán nem szeretek temetőbe járni. Egyetlen sír lesz, amit majd meglátogatok, és az a sajátom lesz” - mondta viccelődve Koós, aki jövő februárban egy nagyszabású születésnapi koncerttel lepi meg a rajongóit.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!