Élete legjobb döntésének tartja.

Balázs Klári élete legjobb döntésének tartja, hogy először 64 éves korában, szemhéja miatt feküdt kés alá, és megműtette azt. Ezt azóta már több szépészeti beavatkozás is követte, mégis a szeme körüli ráncon rendbetételének titulálja, hogy visszanyert fiatalosságát és üde tekintetét. 

- Azért határoztam el, hogy megcsináltatom a felső szemhéjamat, hogy szebben tudjam sminkelni magam, mert most már megült a festék a ráncaimban. A felső szemhéjamon volt több bőr, mint kellene. Ez egy esztétikai beavatkozás volt, egyáltalán nem olyan, mint egy műtét, hiszen csak egy kis bőrt vágtak ki - mondta el Klári. Az énekesnőnek ez volt az első plasztikai műtétje 64 évesen, és bár azóta több szépészeti beavatkozást is kipróbált, mindig a műtétmentes eljárásokat kereste. Ennek ellenére Klári élete legjobb döntésének tartja, hogy megoperáltatta a szemét, ezzel visszanyerve a fiatalságát és üde tekintetét. 

Mennyibe kerülhet?

Internetes kutatásunk nyomán több olyan sebészeti klinikát is találtunk, ami árral együtt hirdeti a náluk elvégezhető beavatkozásokat. Ezek alapján egy felső szemhéjplasztika valahol 220-300 ezer forint környékén mozog, de altatással ez simán 300 ezer fölé is ugorhat. Forrás

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!