Ennek mindenki örülni fog!

Vasárnap még elszórtan alakulhat ki kisebb eső, egy-egy zápor, emellett délnyugaton és délután az ország keleti, északkeleti tájain hosszabb időszakokra is felszakadozhat a felhőzet. Gyenge, mérsékelt marad a légmozgás. Hajnalban 6-12, délután 12-20 fok várható, délen, délnyugaton lesz a legmelegebb.

A jövő héten már melegszik az idő!

A hét első napját leszámítva nagyon kellemes koraőszi időjárásra van kilátás, jellemzően 20 fok feletti hőmérsékletekkel.

Hétfőn többfelé párás, ködös lesz a reggel, emellett nyugaton és északon néhol gyenge eső is előfordulhat. Napközben délen, délnyugaton és nyugaton alakulhat ki kisebb eső. A keleties szél csak helyenként élénkülhet meg. A legmagasabb hőmérséklet 15 és 22 fok között alakul.

Kedden a változóan napos-felhős időben a Dunántúlon kell számítani záporok kialakulására, a Dunától keletre maradhat szárazabb az idő. Helyenként élénk lesz a keleties szél. Nyugaton 17-19, máshol 20-24 fok között alakul a csúcshőmérséklet.

Szerdán nyugaton alakulhat még ki kisebb eső, egy-egy zápor, majd csütörtökön már csak néhol lehet gyenge csapadék a Dunántúlon. A keleties szél csak helyenként élénkülhet meg. Szerdán 19-24, csütörtökön 17-22 fok között alakulhatnak a maximumok. Forrás: időkép

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!