A kisfiú koraszülöttként jött a világra.

Májusban koraszülöttként jött a világra Erdei Zsolt kisfia, akit azóta is a kórházban ápolnak. Hiába gyarapodott Vilmoska, még mindig nem mehet haza, mert gondjai vannak az evéssel.

A kisfiú május 18-án, 7 hónapra jött világra, és 1480 grammal. A bokszoló és párjának már az első gyermeke is koraszülött volt, ezért nem érte őket váratlanul a helyzet, ami persze nagyon megviseli őket.
Vilmoska viszont még most sem mehet haza, mert a születése után rögtön  lélegeztetőgépre került, de szerencsére nem kellett sokáig őt az intenzív osztályon ápolni, és már a súlya is gyarapodott, szépen fejlődik.

'A kisfiamat már átszállították egy másik kórházba. Rékával nagyon örülünk, hiszen ez azt jelenti, hogy erősödik és fejlődik. Súlyban 900 grammal gyarapodott, de úgy tudom, hogy 2800 gramm a minimumsúly, amikor egy baba biztonsággal elhagyhatja a kórházat' mondta Erdei Zsolt, és hozzátette még: 'Vilmoska nem képes magától enni.Meg kell várni, hogy a fiam képes legyen teljesen önállóan táplálkozni.Igaz, már most is szopizik, és mellette tápszert is kap, de néha egy-egy etetés sok időt vesz igénybe, megesik, hogy elfárad közben, és olyankor segítségre szorul'. Zsolt már alig várja, hogy végre együtt lehessen a család.

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!