Már a 90-es években is téma volt, most újra előjöttek vele az újságok.

Számos pletyka kelt szárnyra arról, Harry herceg valójában nem is Károly fia, hanem egy bizonyos James Hewitté.  A királyi család tagjai közül ugyanis senkinek nincs vörös haja, ráadásul arcra is nagyon hasonlítanak egymásra. 

Diana hercegnő 1981-ben ment feleségül Károly herceghez, Mindössze 20 éves volt. Egy évvel később megszületett fiuk, Vilmos herceg, 1984-ben pedig Harry herceg.

Károly herceg második gyermekük születése után nagyon ridegen kezdett bánni Dianával.  A fiatal hercegnében egy világ dőlt össze, amikor férje visszament a szeretőjéhez, Kamillához. Egy ideig bízott abban, hogy rendbe jön a házasságuk, de végül más karjaiban talált vigaszt.

1986-ban találkozott James Hewittal, akit felkért, legyen a lovasoktatója. Később szerelmi viszonyba kezdtek. Vagyis a hivatalos verzió szerint a viszonyuk csak Harry megszületése után kezdődött.

A hasonlóság viszont annyira egyértelmű, hogy sokan úgy gondolják, a viszony sokkal hamarabb indult, és Károly is tisztában lehet azzal, hogy a második gyereknek nem ő az apja.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!