Korda Györgynek van egy kislánya: Korda Judit.

Közös gyermeke nem született Balázs Klárinak és Korda Györgynek, de a házasságuk előtt az énekest Kiss Kati táncdalénekesnő megajándékozta egy kislánnyal. Korda Judit 14 éves koráig minden hétvégét az apjával és Klárikával töltötte, aki saját lányaként szerette, aki már korábban eldöntötte, hogy nem szeretne anya lenni.

A mai napig nincs kap­cso­lat az éne­kes lánya és a sztár­pár kö­zött, pedig talán már nagy­szü­lők is let­tek.

'Így döntöttem, és semmit sem csinálnék másképp az életemben. Nem igaz, hogy csak gyerekkel lehet boldognak lenni, hiszen sok nő épp emiatt lesz boldogtalan: jön a baba, akivel a nap huszonnégy órájában törődni kell, és közben észrevétlenül megromlik a házassága.

Szerintem be kellene látni, hogy nem minden nő alkalmas a gyereknevelésre, ami egyáltalán nem szégyen!

'Az viszont már az, ha valaki két lovat akar megülni egyszerre: karrier és család, majd végül a gyerek issza meg a levét és kapja a rossz vagy épp a semmilyen bánásmódot' – mondta határozottan Klárika, akit a máig érzékenyen érint, ha nevelt lányáról kérdezik.

Nem beszélünk erről a témáról, mert egész egyszerűen nem tudunk róla semmit. Judit nem tartja velünk a kapcsolatot.

'Utoljára nagyon régen, évekkel ezelőtt Torontóban találkoztunk, amikor egyszer odajött az előadásunkra. De a tévhitekkel ellentétben se nála, kint Kanadában, se az esküvőjén nem voltunk ott.

Valószínűleg már van legalább egy gyermeke, azonban erről sem tudunk semmit.
(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!