Mindent elárult az őt ért a vádakkal kapcsolatban...

Havas Henrik megszólalt! Az interjúban beszélt a zaklatási vádakról, ezért összefoglaltuk a beszélgetés legfontosabb részleteit:

  • Nem lepte meg, hogy az ATV vezetése levette a képernyőről, de mivel élő szerződése van, ezt jogilag nem tartja elfogadhatónak, és még nem kapta meg a csatorna jogászainak álláspontját. (A beszélgetés után megjött a válasz, miszerint a cég nem tart igényt az érvényes szerződés teljesítésére, de Havas szerint ez esetben kötelesek megtéríteni a felmondással okozott kárt.) Megismételte, hogy szerinte azért indult ellene médiahadjárat, mert könyvet írt Vona Gáborról.

  • Havas szerint „elég necces”, hogy a kampányt Baukó Évával és Molnár Anikóval kezdték ellene, Görög Zitáról pedig azt mondta, hogy a Hal a tortán műsorában szerepet játszott. A legújabb hírek szerint egyik hölgy üzlettársát is zaklatta, de erről annyit mondott, nem sok üzletasszonnyal volt dolga, és ha az a nő szólalt meg, akire gondol, akkor egy csalódott hölgyről van szó.

  • Szerinte „egy normális férfi nem azokra a nőkre büszke, akiket meghódított, hanem arra, hogy mennyi nőről volt képes lemondani”. Senkit sem akar megbántani, ám ha a sértett nőket sorba állítanák, „a sor innen a Pozsonyi úttól elérne a Kálvin térig”.

  • Rengeteg támogató telefonhívást kap, számára ez is azt mutatja, mennyire kontaproduktív az ellene indult hadjárat. Nemrég egy wellness-szállóban volt író-olvasó találkozón, és ott is megtapsolták – akárcsak azt a hölgyet, aki elmondta, hogy pénzt küld a Jobbiknak, mert látja, hogy most nem Havasról van szó, hanem a Vonáról írt könyvéről.

  • „Egy cirkusszal kevesebb” – reagált arra a hírre, hogy Kisorosziban elmarad az önkormányzati testületi ülés, amely az ellene felhozott zaklatási vádakat vizsgálta volna.

  • Korábban ugyan azt nyilatkozta, hogy nem fog perelni, ám ez most újra időszerű kérdés, éppen visszahívást vár egy ügyvédtől. Bár azt is mondta, hogy könyvet ír az ügyről, de elbizonytalanodott, mert nem tudja, „mikor lesz ennek a hajcihőnek vége”, és szakmailag fájdalmas végigkövetni, hogy mit művelnek vele.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!