Szegény még most sem nyugodhat békében...

Kiderült, hogy senki nem ugyanúgy képzelte el a zenész temetését, ezért megegyezni sem volt könnyű. Az október 30-án, hosszas betegeskedés után elhunyt Som Lajost július közepe óta kezelték a Péterfy Sándor Kórház belgyógyászatán, mert belsőszervi és érrendszeri problémái voltak. Itt érte utol a halál is.

A 70 éves zenész környezetét megrázták az események, és mivel nagy a család, elkerülhetetlen, hogy a temetés kapcsán is eltérő vélemények lesznek. Lajos utolsó felesége Erzsébet például nyílt temetést szeretett volna, hogy minél többen elbúcsúzhassanak a legendától.
Ezzel szemben Karda Bea és közös gyermekük Nikolett, zártkörű, szűk családi jellegű szertartást szeretnének a Farkasréti temetőben. Mint kiderült, még abban sem sikerült könnyen megegyezni, hogy urnás vagy koporsós legyen a temetés.  

A hírek szerint végül Bea és Nikolett akarata volt az erősebb, ezért zártkörű temetés lesz. Som egy régi barátja szerint a zenész nem ezt szerette volna magának: 

'Bár erről soha nem beszéltünk, de szerintem Lajos nagyobb temetést szeretett volna. Imádta a rajongóit, a nagy társaságot, és azt is tudta, hogy őt is nagyon sokan szerették. Nagy lelke volt.'

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!