A fogantatás és világrajövetel között évtizedek teltek el.

Zahra Aboutalib 75 éves volt, amikor a 46 éve fogant magzat napvilágra került a méhéből.

1955-ben a Casablancától nem messze lévő kis faluban Zahra Aboutalib vajúdni kezdett. 2 napon át voltak nagyon erős fájdalmai, ám a baba csak nem akart megszületni. Bevitték a kórházba, ám ott pánikrohamot kapott, mert látott egy nőt meghalni a szülőágyon. Szó szerint elmenekült a kórházból, és várta, hogy majd otthon megszületik a gyermeke. Napok kínzó fájdalmak gyötörték, majd egyik pillanatról a másikra elmúltak. "Alszik a baba" - gondolta. 

Telek az évek, és a nőnek 3 gyermeke született. 75 éves volt, amikor újra érezte azt a kínzó fájdalmat, amit fiatalasszony korában. Az orvosok először petefészek daganatra gyanakodtak. Ám a kivizsgálás során szembesültek a döbbenetes ténnyel: Zahra gyomrában egy elmeszesedett babát találtak. A 46 évvel ezelőtti méhen kívüli terhesség elhalt magzatát hordozta évtizedeken keresztül!

S hogy miért nem mérgezte meg az anya szervezetét az elhalt baba? Úgy tűnik, hogy a fertőzés ellen a szervezet "kifejlesztett" egy anyagot, ami elmeszesedett, és mint egy burok, körbevette az "idegen" testet. 

► OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!