A családja kemény döntést hozott...

Ez a videó ter­jed az in­ter­ne­ten, ami más meg­vi­lá­gí­tásba he­lyezi az F1-es le­gen­dá­val kap­cso­la­tos hí­re­ket!

Továbbra is egymásnak ellentmondó hírek jelennek meg a német sajtóban Michael Schumacher állapotáról. Miután a Forma-1 hétszeres világbajnokának családja titkolózik, sokan találgatnak, mások azokba a mondatokba kapaszkodva állítanak fel teóriákat, amiket a beavatott kevesek (közeli barátok és bennfentesek) mondanak róla.

Újabban a YouTube videomegosztón terjed egy felvétel, ami az utóbbi hetek történéseit összegezve, szomorú képet fest a majd 4 éve súlyos síbalesetet szenvedett Schumiról.

Ez is csak spekuláció, mindenesetre eszerint a Schumacher család 'radikális lépésre szánta el magát', amely túlmutat önmagán.

Hiába volt minden remény, a jelek a búcsúra utalnak

- olvasható többek között a képekhez fűzve. Az indoklás szerint hiába nyílt kiállítás a legsikeresebb autóversenyző relikviáiból (ruhadarabok, sisakok, trófeák, autók), az egyik legfontosabb darab minapi elárverezése súlyos gondokra utal.

A német pilóta kedvenc versenyautójáért, egy 2001-es Ferrariért 6,35 millió euróért (2 milliárd forint) fizetett egy ismeretlen gyűjtő New Yorkban. Ezzel tehát egyéb értéktárgyak után (repülőgép, nyaraló stb.)

megkezdődött Schumacher legfontosabb emléktárgyainak értékesítése.

Ennek természetesen lehet oka a méregdrága otthoni orvosi kezelés is, de kiemelik, hogy Schumi érzelmileg rendkívül szorosan kötődött ezekhez a darabokhoz. Arra utalnak a jelek, hogy Corinna asszony és a gyerekek, Gina-Maria és Mick fájó szívvel 'meghúztak egy végső határvonalat'.

 

'Azt hiszem, soha többé nem látjuk már, miként a versenyautóját sem a nyilvánosság előtt. Tartsuk meg őt jó emlékezetünkben!'

- írta szomorúan egy rajongó a sztár nevével működtetett hivatalos Facebook-oldalon.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!