Egyre több a pletyka, és talán ez a legárulkodóbb dolog...

Egyre több a pletyka arról, hogy valami nincs rendben Hosszú Katinka és Shane Tusup között! Erre utalhat az is, hogy a háromszoros olimpiai bajnok úszónőn utoljára november közepén lehetett nyilvánosság előtt látni a jegygyűrűt.

Katinka meglehetősen aktív a közösségi oldalain, és bár a feltöltött képei gyakran a medence közelében készülnek, így ilyenkor érthető, hogy nincs rajta a gyűrű. Viszont az elmúlt hónapban több olyan kép is felkerült az Instagram-oldalára, amiken rajta lehetne az ékszer, de még sincs ott.

A legutóbbi képi bizonyíték november 22-én került fel az Instagramra arról, hogy Katinkán ott van a gyűrű. Érdekesség, hogy mindez kevéssel a bajai, 15. Halászlé Kupán kirobbant botrány előtt történt, ahol Tusup elküldte melegebb éghajlatra Katinka nevelőedzőjét, Pass Ferencet, aki a Facebookon tette közzé a történteket.

Azóta pedig semmi, még a karácsonykor feltöltött fotóján sincs ott.

Az is igaz, hogy ez még semmi bizonyosságot nem jelent kettejük viszonyával kapcsolatban, mivel Katinka és Tusup sűrűn mutatkozott közösen úgy, hogy az amerikain rajta volt a gyűrű, az úszónőn pedig nem.

Ezen kívül egyébként több részlet is arról árulkodik, hogy valami nincs rendben a sikerpáros házasságával. Az is felettébb rendhagyó volt, hogy Shane Tusup migrénproblémára hivatkozva nem utazott el Katinkáva a rövid pályás úszó Eurpópa-bajnokságra. Az amerikai edző-férj mostanában eléggé érzelmes idézeteket posztol közösségi oldalára, és amellett sem lehet elmenni, hogy Katinka és Tusup külön töltötték a karácsonyt.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!