Külön ünnepeltek karácsonykor is, de ez még nem minden...

Az a hír járja, hogy válságba jutott Hosszú Katinka és Shane Tusup házassága.Úgy tudjuk, hogy a magánéletben már nem alkot egy párt az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok úszónő, valamint a férje, aki egyben az edzője is. Már a karácsonyt is külön töltötték, ami nagyon szokatlan tőlük, hiszen korábban elválaszthatatlanok voltak.

Shane Tusup már a koppenhágai rövidpályás Európa-bajnokságra sem a migrénje miatt nem utazott ki, hanem mert összevesztek Katinkával. A karácsony utáni első edzésnapon egyikük sem jelent az Iron Aquatics reggeli edzésén. Korábban a közösségi oldalaikon is nagyon aktívak voltak, de az utóbbi időben már itt is csak ritkán adnak jelet magukról. Közös képet pedig több mint egy hónapja már nem osztottak meg.

Katinka és Shane túlzás nélkül az ország álompárja, hiszen sikeresek és láthatóan odáig vannak egymásért. Azaz lehet hogy csak voltak, mivel már jó ideje nagy a csend körülöttük.

A háromszoros olimpiai, és hétszeres világbajnok úszónő és amerikai edző-férje korábban sülve-főve együtt volt, az utóbbi hetekben viszont több alkalommal is különváltak.
Először fordult elő, hogy Shane nem kísérte el párját egy jelentős versenyre, akkor migrénre hivatkozva, de most a szentestét is külön töltötték. Katinka családi körben, Ba­ján ünnepelt, míg Tusupot meg­látogatta az édesanyja és az édesapja, és ők Budapesten homárt tettek az ünnepi asztalra.

Az is valami gondra utal, hogy az elmúlt napokban Shane Tusup tőle szokatlan üzeneteket osztott meg az Instagram oldalán. Pár napja azt írta: „Azt mondják, az életben a saját tapasztalat a legjobb tanító. Addig nem tudjuk meg, hogy kik vagyunk, amíg nem bukunk el.', legutóbb pedig egy érzelmi viharokra utaló mondatot tett ki, ami magyarul körülbelül ennyit jelent:

'Eső nélkül semmi sem nő, tanulj hát az életed viharaiból.'

A képek alatt már a rajongóik is aggodalmukat fejezték ki, de válasz egyelőre még nem érkezett...

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!