Budapest határában lett rosszul.

A Ruszó család a felvidéki Balogújfaluban él, amely Szlovákia legelmaradottabb régiójában található. A szülőknek öt gyerekük van: Szlavomir, József, Ruzsina, Robika és Tibike.

A tehetségkutatóban jeleskedő Tibi a legkisebb gyermek, akinek édesanyja szerint azért lett ilyen jó hangja mert kisgyerekként rengeteget sírt, de a talentumot egyébként vélhetően a nagyapjától örökölte. Bár már gyerekkora óta folyamatosan énekel a színpadon különböző iskolai rendezvényeken és falunapokon is, a zenélést és az éneklést sosem tanulta, a család anyagi körülményei miatt nem engedhette meg magának a fiú zeneiskoláztatását.

Ruszó Tibi már a tavalyi X- Faktorba is jelentkezett, ahol a helyi selejtezőn továbbjutva utazhatott a budapesti meghallgatásra, ám egy majdnem tragédiába torkolló esemény keresztbe húzta a számításait: édesapja a castingra vezető úton, Budapest határában kapott szívrohamot, ami miatt 5 napig kómában feküdt, viszont igazán szerencsésnek tartja magát, hiszen ha otthon éri az infarktus, vélhetően már a temetőben lenne – mondja.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!